Kontakta oss info@starcs.se

Nytt gällande smartphones och Apple

Hur går det för mobilförsäljningen när det kommer till Apple, Samsung och Huawei?  

Om du liksom många andra har en iPhone kan det då och då behövas en reparation, till exempel av skärmen. Det går snabbt och enkelt att göra via auktoriserade experter. Laga iPhone hos en erfaren reparatör när du kontaktar Phone Hero.

Apple tappar mot Huawei

I Mobil.se går det samtidigt att läsa om hur Apple tycks tappar mark enligt den senaste kvartalsrapporten. Samma visa för Samsung. Däremot går det som tåget för kinesiska Huawei när det kommer till sålda mobiltelefoner. Apple menar att minskningen av försäljningen av mobiltelefoner handlar om att folk vill använda sina mobiler längre och inte byta ut smartphones en gång per år.

Under det andra kvartalet 2018 drog Apple in 38 miljarder dollar enbart på försäljning av den populära smarttelefonen. I år blev det ”bara” 31,05 miljarder dollar – Expressen

Det är alltså fortfarande en hel del pengar som Apple drog in på enbart försäljning. Förutom att de tappat lite på mobilförsäljningen har ipad-försäljningen ökat markant och kvartalet var det starkaste när det kommer till ipad-tillväxt på hela sex år.

Nya uppdateringar gällande Airpods

Samtidigt går det att läsa i MacWorld IDG om hur två nya airpods-uppdateringar väntas komm under året. En mindre uppdatering och en större med helt ny formgivning och en ännu högre prislapp. Modellen som är dyrare ryktas även få brusreducering, något som kan vara skönt att ha när man använder sina trådlösa hörlurar på bullriga platser, som i tunnelbana, på buss och i staden med trafiken runt. Mer om detta här.