Kontakta oss info@starcs.se

Värt att investera i Bitcoin?

Bitcoin är en krypto valuta som grundades 2009 av Satoshi Nakamoto med målet att kunna göra betalningar över internet direkt mellan användare utan någon inblandning från tredje part. När Bitcoin kom ut var det väldigt många funderingar om dess värde och hur det kommer gå för Bitcoin i framtiden, Bitcoins värde var liksom noll i början och steg i värde längre fram.

2011 var en Bitcoin värd 30 kr, men idag är den värd 30 000+ kr. En hel del människor som investerade i Bitcoin förr, när den inte var värd nånting som sålde den så fort de gick varken plus eller minus på investeringen och de flesta personer känner av idag att det var ett misstag. Den som vill börja med att investera pengar i Bitcoin idag har en långsammare, riskablare
och mycket tid att lägga ner

Köpa bitcoin?

Köpa Bitcoin idag är tänkbart om man nu har pengarna, kunskapen och tiden. Det skulle vara en bra väg att gå om man nu vill att ens pengar ska gå upp i värde, men tänk inte att pengarna kommer åka upp med många procent bara sådär, du måste vara redo på att du kommer börja tjäna pengar efter lång väntan och en hel del underhållning på Bitcoins kurs.

Satoshi Nakamoto: – If you don’t believe it or don’t get it, I don’t have the time to try to convince you, sorry. (källa)

Det han menar med sitt citat är att han inte har tid att förklara för de personer som inte förstår sig på Bitcoin eftersom han hellre lägger tid på att förbättra Bitcoin koden och dess värde. Det Satoshi Nakamoto har åstadkommit är nått som hela världen känner till och värdet på Bitcoin ökar hela tiden förr eller senare.